Acenta - house of padel to Europe

Acenta - house of padel er en av Skandinavias ledende leverandører av padelutstyr med salg av mange tusen racketer, sko, klær, annet tilbehør, samt baner. Vi har bl.a. hele 45% markedsandel av alle baner som blir bygd i Norge og kan grunnforhold, vær og vind. I tillegg har vi det beste utstyret gjennom våre forhandleravtaler med Royal Padel, Hydrogen m.fl..

Acenta tilbyr alt av padelutstyr, installasjoner av baner, haller, møbler, overvåkning, samt installasjon av adgangs og lysstyringssystemer til din padelhall.

Du kan føle deg helt trygg når du velger oss som din padel-partner.

Acenta er også hovedsponsor til Norges Tennisforbund på padel har egne fabrikksteam med Royal Padel. Vår Misjon er å dele lidenskapen til padel og veilede deg gjennom prosessen fra konsept til første hit, og utover.

Hvis du vil lære mer om de fantastiske banene vi tilbyr, kan du gjøre det ved å besøke vårt testsenter i Norge med hele 9 ulike baner og underlag. Her har vi tatt i bruk alle produkter og løsninger vi selger! Les mer om oss på www.acenta.no Acenta AS orgnr. 912 356 868

Kontakt oss

Finner du ikke det du leter etter? Kontakt oss på salg@padelutstyr.no eller kontakt en av våre fagspesialister på 924 32 211 eller 47 80 77 77.
----------

Alternativt kan du også sende oss en mail på salg@padelutstyr.no for alle typer henvendelser.

Levering innen EU

Vi leverer varene våre innen EU. Uansett innen EU, vil bestillingen din bli sendt med DHL, Bring eller andre annerkjente transportører og levert rett på døren din eller til et annet sted du har oppgitt. Pakkene håndteres med største forsiktighet, så de bestilte produktene vil bli gitt deg trygt og forsvarlig, akkurat som du forventer at de skal være.

Kun originale varer

Vi garanterer den høyeste kvaliteten på produktene vi selger. Våre produkter kommer rett fra godkjente kanaler. Dessuten tester vi alle produktene vi selger, så vi vet hvordan de fungerer og skal være. Vi har kun fagpersonale hos oss, så vi kan produktene vi selger.


Acenta - house of padel to Europe

Carsten Johansen

Carsten er utdannet markedsfører ved NMH. Han har sin bakgrunn fra idretten gjennom spill i toppdivisjon i fotball for både Skeid og Moss FK. Carsten begynte å spille padel i 2018 og har nå blitt headhuntet til å lede Acenta.

Fredrik Ask

Fredrik har bachelor i økonomi fra University of Arizona. Han har sin bakgrunn fra tennis hvor han har flere NM-titler.  Fredrik er tre ganger norgesmester i padel og er også eneste nordmann med world padel tour ranking. De siste fire årene har Fredrik vært med på å bygge opp Acenta. 

Johnny Gravfort

Johnny har vært med siden starten på padelsporten i Norge og bygget den første rene padelhallen i Norge, før noen i det hele tatt viste hva padel var for noe.... Litt gal, men kunnskapsrik og serviceorientert. Padel er ikke bare buisness, men en lidenskap og en livstil.  

Paulius Zabiela

Paulius er vår teamleder for installasjonsavdelingen. Han har bygget over 100 baner bare i Norge det siste året. Han sprer glede og kunnskap. Det skal vanskelig gjøre seg å finne noen som er så løsningsorientert og kvalitetsbevist. Han er stolt av jobben de gjør!

Acenta - house of padel to Europe

Etter at vi har brukt Arctic Padel som bane leverandør til både Stord og Nesodden var det et enkelt valg for oss hvem vi skulle bruke for å levere 4stk padel baner til Karmøy. Med bane av høyest kvalitet og tett oppfølging fra Arctic teamet er vi sikert at prosjekt skal blir levert on time/on budget som vi har nå blitt vant til. I tillegg, i disse dager med mye usikkerhet rundt innreiseregler er det veldig fint med et lokalt installasjons team med masse erfaring fra padel bane installasjon. Med Arctic Padel vet vi at vi har et tett samarbeidspartner som skal støtte oss gjennom hele prosessen og er raske og løsningsorienterte mennesker. Vi glede oss til å inviterere Haugaland til å spille på våre Arctic Padel baner! fortelle Andrew Redfern, styremedlem i Padel Gruppen AS.

Andrew Redfern

Thomas Udnes i Padel X: Først og fremst er Arctic Padel og Acenta en hyggelig, jordnær gjeng med folk som lever for padel. Dere har vært en viktig støtte for oss som er / var nybegynnere i padelhall-markedet. Det er viktig å kunne lene seg på en leverandør for å få mest mulig ut av produktet, og når vi ser hvor bra Padel X Sandefjord har blitt er det veldig gøy å kunne invitere gamle og nye venner til et slag padel. Vi trives i vår nye hall og gleder oss til å samarbeide også i den neste.


Thomas Udness

Fra januar øker vi kapasiteten fra 4 til 7 baner, større loungeområde med sittegrupper, bordtennis og sykler med mere. Vi har også denne gang valgt Acenta / Arctic Padel som leverandør på banene. NEVER CHANGE A WINNING TEAM! Selv om usikkerheten er stor vedrørende Covid-19 i hele europa trenger ikke vi bekymre oss for forsinkelser i leveransene, Acenta har montører i Norge som står klare for å montere. VI GLEDER OSS!

Tjeran Haugen