Forhåndstegning

Padel er verdens raskest voksende sport. I Skandinavia har Acenta – house of padel blitt en dominerende aktør gjennom sin kompetanse, banebygging, netthandel og distribusjon av noen av bransjens sterkeste brand.
I forbindelse med sportens vekst i Europa, ønsker selskapet nå å gjøre en emisjon for å ta enda bedre grep om det Europeiske markedet. Sovende kjemper som Tyskland, Polen, Romania og Storbritannia, er fortsatt i startgropen når det gjelder å få etablert sporten og potensialet er enormt.

Har du lyst til å bli en del av det Norske padeleventyret?

Registrer din interesse, så sender vi deg uforpliktende mer informasjon.

Kontakt oss

Jeg vil gjerne bli kontaktet av selskapet for mulighet for forhåndsabonnement *
*Denne informasjonen vil kun bli brukt til formålet med denne kampanjen. All informasjon vil bli slettet når denne kampanjen er ferdig.

Royal Padel

Starvie

Bidi Badu

Sergio Tacchini

Akkeron

Vi har kontor i Norge og Sverige, partnere i Finland og Danmark, samt forhandlere og agenter i samtlige land
Vi har distribusjonsavtaler med ledende merker

Vi har særdeles god innsikt og kunnskap om markedet og produktene

Vi har egenutviklede løsninger for netthandel og affiliate, bygget for å raskt kunne bli en internasjonal platform

Vi har signerte avtaler med spillere, trenere og ambassadører
Acenta leverer racketer og øvrig padeltilbehør til mange av landets padelklubber og padelsentere, samt at vi betjener en del B2C gjennom padelutstyr.no.

I Sverige leverer vi i større omfang til etail og retail, som: bl.a.: Stadium, Intersport, Boozt, NK Sport, Nelly og mange lokale sportsbutikker.

Johnny Gravfort (eier 35,7%), Styreformann: Netthandel, marketing, salg og forretningsutvikling.
Har 5 års erfaring fra it-bransjen innen både forhandler, distribusjon og produsentsalg, samt en rekke ulike styreverv. Solgte sitt selskap til Atea i 2015 og har siden startet flere selskaper, som både er etablerte og i vekstfasen. Etablerte Norges første padelsenter og Acenta i 2017.

Daniel Persson (eier 24,5%), Daglig leder Sverige: Ledelse,salg, logistikk og forretningsutvikling.
Utdannet ved Växjö universitet i økonomi og logistikk. Startet sin karriere ved ICAs hovedkontor i Stockholm, som prosjektleder De siste årene har han jobbet innen detaljhandel, med bl.a. Agenturet for Hummel Sport og de siste 2 årene med merker som Varlion og Sergio Tacchini.

 

Carsten Johansen (eier 14,79%), Daglig leder Norge: Ledelse, salg, merkevarbygging og TB. Er utdannet markedsfører ved NMH. Har sin bakgrunn som fotballspiller på høyeste nasjonale nivå. Har etter dette bygget opp Bocata Foodfactory & Cofeebar og Nobel Catering & Conditori til å bli en av Norges største aktør innen catering. Ble headhuntet til å lede Acenta i 2020.

Roland Alm (eier 24,5%), Salgssjef:
Salg, merkevarebygging, teambuilding og konseptansvarlig. Har 20 års erfaring fra sportsbransjen. Startet med salg av Quicksilver
og ble noen år senere headhuntet til Hummel. Har jobbet med store kjeder som Stadium og
Intersport, samt forhandlere som Boozt, NK sport og Nelly. De sista årene har han sammen med Daniel Persson jobbet med distribusjon av padel produkter, og distribusjon av Varlion og Sergio Tacchini