VI HAR BYGGET SNART 200 BANER I NORGE

Våre baner

Våre installasjoner er å finne blant annet i Drammen, Drøbak, Egersund, Halden, Hamar, Karmøy, Moss, Nesodden, Oslo, Bærum, Sandefjord, Stord, Trondheim, Kristiansand, Haugesund, Namsos, Gaustadblikk, Tønsberg og Ølen m.fl.. Spillereglene er de samme alle steder, men banene har hvert sitt unike preg av design, spillere og miljø.

Karmøy Padel

Her er nylagte baner hos Karmøy Padel. Det legges 2 tonn sand på hver bane som en del av montering for å ferdigstille ny bane.

Padel X Hamar

Glass monteres på nye baner hos Padel X Hamar.

Padel X Sandefjord

Gress monteres hos Padel X Sandefjord

Informasjon om baner, prosess og service
størrelse
Med en størrelse på rundt 200 kvm krever en padelbane minimalt med plass sammenlignet med en tennisbane. På samme areal som en tennisbane kan man nesten få tre padelbaner med plass til 12 aktive spillere. Banene våre er 10 meter brede og 20 meter lange med 3 meter glassvegger rundt hele. Innendørsbaner må ha minimum 6 meter under taket. 
RAMMER OG GITTER
Vi bruker 2 eller 3 millimeter på rammene, avhengig av modell. I alle gittere bruker vi stål på 4 millimeter. 
KVALITETSSIKRING
Vi følger prosjektet og leveransen hele veien, samt befarer og bistår som deres støttespiller under hele prosessen. 
GALVANISERT STÅL
Vi bruker HQ sendzimir galvanisert stål i alle våre baner, både ute og inne. Vi produserer også vårt eget 4 milimeter skadesikkert stålnett som gjør det glatt, slik at vi unngår potensielle skader. I tillegg sveiser vi alle hjørner slik at vi unngår bruk av skruer (mindre sjanse for rust).
GLASS
Selv om glass ikke har noen garanti, trenger det fortsatt å være herdet og sertifisert fra et laboratorium. Vi bruker et anerkjent europeisk byrå som vår leverandør. Inkludert i alle våre glass er beskyttelse, «under glassholdere» som hindrer glasset i å komme i kontakt med bar bakke slik at vi unngår friksjon, vibrasjon og skader på glasset.
SERVICE
Vi tilbyr muligheten for ekspress reperasjon av glass om noe skulle skje, i tillegg til at vi har dele-lager i Norge. Vårt norske service-crew er på plass til enhver tid. Vi bistår med hjelp til arrangementer og har kontinuerlig oppfølging.

Forespørsel