1/18

Manza Sport - verdens ledende på padelbaner!

Padeutstyr.no leverer Manza Sport sine baner i Norge, Danmark, Polen og USA. Manza Sport er en av produsentene med flest installasjoner rundt om i hele verden. Dette er av stor betydning fordi de kjenner ulike klimaer, ulike grunnforhold, ulike kulturer og har den logistikk erfaringen nødvendig, for å gjennomføre fra små til store prosjekter. Manza Sport er heller ikke bare en salgsorganisasjon, men produserer banene selv. Det betyr at de har full kontroll med kvalitetssjekk og utvikling. 

Ønsker du å spesialbygge baner gjør vi også dette! Se vår katalog her!

Manza Sport har alle banene (Manza STD, Pro, Plus, Panoramic Pro og Panoramic Premium) installert hos Moss Padel. Vi anbefaler en tur dit for å både se på og høste erfaring. Hva er viktig å passe på før kjøp? Hvorfor skal man velge den ene fremfor den andre? Manza Sport padelbaner produseres etter høyeste standard og de er opptatt av detaljer i alle prosjekter. Manza Padelbaner er utformet i henhold til de tekniske spesifikasjonene satt av det Spanske og internasjonale Padel Forbundet, i samsvar med idrettsanleggsforskriften (NIDE 2004) for å imøtekomme den økende etterspørselen etter slike anlegg.

 

Det å installere baner krever ekspertise og alle våre folk kommer direkte fra fabrikken og gjør monteringen hvor du måtte ønske det i Norge eller Danmark. Vi anbefaler absolutt ikke å prøve dette selv!

Hva gjør Manza og Padelutstyr unike?

  • Hver modell er designet for å møte ulike behov (transport, estetikk, publikum, spillere, offentlig, utendørs/innendørs)

  • Hjelp i idrettsledelse, vår erfaring med klubber.

  • Finansiering om ønskelig

  • Bistår med padel trenere og treningsturer

  • Banene er anerkjent hos profesjonelle spillere og i henhold til IPF www.padelfip.com sine standarder

  • Global erfaring - lokal forankring

  • Utvikles av spillere

  • Komplett padelleverandør fra bookingsoftware, turneringssoftware til padelracketer

  • Manza har padelbaner på steder som Norge, Dubai, Miami, Senegal, Russland, Santo Domingo, Tyskland, Hellas, Belgia, Frankrike, Italia, Portugal, Sverige, m.fl.

  • Manza har installert baner for store arrangementer

- WPT Miami 2017

- Offisiell baneleverandør WPT Challenger 2017

- Tennis Masters Series Madrid 2014 og 2017

- Tennis Masters Series Miami 2014

- Tennis Masters Series Rome 2012 - 2013

- Worldpadeltour San Sebastian 2016

- Worldpadeltour Dubai 2015

- Street Padel La Caixa 2005-2008 (Nasjonal tur)

Vår erfaring sikrer deg et trygt kjøp - vi kan padel!

Send oss en forespørsel?