Om Padelutstyr.no

Padelutstyr.no er heleid Norsk. Vi har et høyt kunnskapsnivå og med kun fokus på padelutstyr. Vi er totalleverandør av padelustyr og tar ansvaret for komplette leveranser. Vi bistår også når du ønsker å etablere en klubb. I disse dager lanserer vi også en softwareløsning som gjør at du kan drive din butikk (POS styring), online booking, spiller matching, nyhetsbrev utsendelse, hjemmesider, kundesider, APP og et tilpasset CRM verktøy. Alt er testes i Norske omgivelser og vi vet at dette fungerer.

 

Alle samarbeidspartnere er omhyggelig valgt på bakgrunn av at de representerer det beste innenfor hvert sitt segment. Det være seg Bullpadel, sportens nr.1 innen racketer og padelutstyr. Padelutstyr.no har også valgt å ta inn et ungt og lovende merke EME, som vi garantert vil se mer av i årene som kommer. Padelutstyr.no er også autorisert Bullpadel og EME forhandler, som sikrer deg originalt utstyr med full garanti. Spinshot leverer de mest avanserte og fremtidsrettede ballmaskiner med APP styring, og Manza er verdens ledende på padelbaner.

  • Varer på lager leveres på 2-4 dager (14 dager)

  • Alle priser vises inklusive mva

  • Alle ordre fritt levert i Norge

  • 60 dagers åpent kjøp
     

Kort om Bullpadel: Siden oppstart i 1995 er de en av verdens ledende produsenter av padel utstyr og kun padel. Selskapet ble grunnlagt på anmodning fra ledende Spanske og Argentinske spillere som søkte bedre racketer og utstyr.

 

Sporten Padel hadde en eksplosiv vekst på 2000-tallet i Spania og har nå gått forbi tennis i popularitet. Padel er nå Spanias nest største idrett etter fotball. I Argentina har sporten gått forbi fotball i antall utøvere. I de senere årene har Padel blitt etablert i mange land nordover i Europa. Sverige har for tiden en eksplosiv vekst, slik Spania hadde på 2000-tallet.

 

Bullpadel og EME tilbyr kvalitets racketer for nybegynnere og avanserte spillere, samt annet utstyr som: Baller, sko, klær, vesker etc. 

Bruk kontaktskjema under her for spørsmål: