Kvalitet, tillit og utvikling
 
Padelbanene våreErikoisalana Espanjan ja kansainvälisen Padel Federations -teknologian erityisosaaminen, iSamsvar med idrettsanleggets for Nrift 2004. Banene våres har i flere år blitt brukt og brukes av WPT.T.

Vi har forskjelligemallintaja, design både ute og innebrukille, design etter ønske, designet tilksuervennlighet ja holdbarhetille.

Arctic Padel Inc. har fagfolk innen industri og design, både for produksjon og montering av padelbaner.Litt om våre padelbaner

Arctic Padel Inc.. tilpasser seg dine behov og utvikler alle slags komponenter og mellomrom som er nødvendige for å forbedre dine fasiliteter. Fra butikker inne i din egen klubb, innhegninger for kaféområdet og dekorative eller funksjonelle komponenter som benker eller områdeskiller.

Vi anbefaler å bruke ufarget herdet temperertglass med en tykkelse på 10-16 mm. Imidlertid avhenger tykkelsen av vindtrykket som det skal motstå eller type bane som blir bestilt, Regulert at Technical Building Code CTE, så vel som om banen er innendørs eller utendørs. Laminert sikkerhetsglass med tykkelse 8 8 mm og 10 10 mm kan også brukes, men i dette tilfellet kan ikke glasset bores.res.

En padeltennisbane består av 18 ruter med flatt glass med polerte flate hjørner og sømede, blanke kanter som er riktig justert og optimalt montert sammen. 14 med et mål på 2x3 m 6 motboringer og 4 som måler 2x2 mm 4 motboringer.er).

Rutene må ikke berøre hverandre eller noen metallkomponent eller støttes direkte på bakken; de må alltid kobles til strukturen ved hjelp av skruer i rustfritt stål, og skilles fra andre ruter med PVC eller plastiske koniske kapper, mens de støttes på myke overflater som neopren. Glasset må være i samsvar with standard UNE-EN 12150-2: 2005 Glass i bygning and UNE-EN 12543-2: 2011

 

Hvem er våre kunder

Våre kunder er både Danmark, Sverige and Norge. Vi har bl.a. Levert ja asennus Drammen, Halden, Drøbak, Trondheim, Ølen, Stord, Strømstad, København, Egersund og Moss.

Hva sier Drammen Padel, Daniel Picard

 

1. kesäkuu 2019
Artic Padel har gitt oss löytää parhaat padelbanerit ja palvelut. Vi er de stolte eierne av Drammen Padel, som må ha vært det raskest etablerte padelsenteret noensinne. Takk Arctic Padel, Johnny Gravfort ja Fredrik Ask.

Kontakt oss gjerne!