NYHETSBREV

Bli den første til å få våre ekslusive tilbud

Om Padelutstyr

Padelutstyr, en del av Acenta - house of padel. Acenta er en av Nordens ledende distributører innenfor sporten padel. Vi har hele 50% markedsandel av alle baner som er bygd i Norge og kan grunnforhold, vær og vind. 

Acenta Ab har sentrallager for hele Europe i Halmstad, hvor vi herfra supportere våre partnere i både Finland, Danmark, Tyskland og Polen.

I tillegg har vi det beste utstyret gjennom våre forhandleravtaler med Royal Padel, Sergio Tacchini, Hydrogen m.fl..

Acenta tilbyr alt av padelutstyr, installasjoner av baner, haller, møbler, overvåkning, samt installasjon av adgangs og lysstyringssystemer til din padelhall. Alle våre baner er eget merke (Arctic Padel) og installasjoner har 10 års garanti. Du kan føle deg helt trygg når du velger oss som din padel-partner. 

Acenta er også hovedsponsor til Norges Tennisforbund på padel med Royal Padel, samt har egne fabrikksteam på Royal Padel og et stort nettverk av agenter og ambassadører.

Vår Misjon er å dele lidenskapen til padel og veilede deg gjennom prosessen fra konsept til første hit, og utover. Hvis du vil lære mer om de fantastiske banene vi tilbyr, kan du gjøre det ved å besøke vårt testsenter i Norge med hele 9 ulike baner og underlag. Her har vi tatt i bruk alle produkter og løsninger vi selger!

Les mer om oss på www.acenta.no Acenta AS orgnr. 912 356 868

Våre produkter

Nylig sett

Populære merker