Widerrufsrecht

Rückkehrer
Våre retningslinjer varer i 30 dager. Hvis det har gått 30 dager siden kjøpet ditt, kan vi dessverre ikke tilby deg refusjon eller bytte.

Für å være kvalifisert für retur må varen din være ubrukt og i samme stand som du mottok den. Den må også være i originalemballasjen.

Flere typer varer er unntatt fra retur. Forgjengelige varer som mat, blomster, aviser eller magasiner kan ikke returneres. Vi godtar heller ikke produkter irgendwann inteller eller sanitære varer, farlige materialer eller brennbare væsker eller gasser.

Ytterligere ikke-returvarer:
- Gavekort
- Nedlastbare programvareprodukter
- Noen helse- og personlig pleieutstyr

Für å fullføre retur, krever vi en kvittering eller bevis på kjøpet.
Ikke senden kjøpet tilbake bis produsenten.

Det er visse situasjoner der bare delvis refusjon gis (hvis aktuelt)
- Bok med tydelige tegn på bruk
- Enhver gjenstand som ikke er i sin opprinnelige tilstand, er skadet eller mangler deler av grunner som ikke skyldes feilen vår
- Verbessern Sie Ihre Rückkehrer, indem Sie 30 Dager etter-Hebel einsetzen

Refusjoner (hvis aktuelt)
Når returen er mottatt og inspisert, Absender vi deg en e-post für å varsle deg om bei vi har mottatt den returnerte varen. Vi vil også varsle deg om godkjenning eller avvisning av refusjonen.
Hvis du blir godkjent, vil refusjonen din bli behandlet, og en kreditt vil automatisk bli brukt på kredittkortet eller den opprinnelige betalingsmåten, innen 14 dager.

Manglende ablehnen
Hvis du ikke har fått refusjon innen 14 dager, må du først sjekke bankkontoen din igjen.
Ta deretter kontakt med kredittkortselskapet ditt, det kan ta litt tid før refusjonen din blir offisielt lagt ut.
Kontakt deretter banken din. Det er ofte litt behandlingstid før refusjon blir lagt ut.
Hvis du har gjort alt dette og Fortsatt ikke har mottatt refusjonen din, kan du kontakte oss på salg@padelutstyr.no.

Bytterett
Vi bytter bare ut ting hvis de er defekte eller ødelagte. Hvis du trenger å bytte den mot samme vare, sende oss en e-post på salg@padelutstyr.no og sende varen din bis:Acenta As, Kongensgate 21, 1530 Moss, Norge.

Gaver
Hvis varen ble merket som en gab da den ble kjøpt og sendt direkte til deg, mottar du en gabkreditt für verdien av retur. Når den returnerte varen er mottatt, vil et gabkort bli sendt til deg.

Hvis varen ikke ble merket som en gab da den ble kjøpt, eller hvis gabgiveren fikk ordren sendt til seg selv für å gi deg senere, sender vi en refusjon til givegiveren, og han vil finne ut om retur.

Für å returnere produktet, bør du sende produktet bis:Acenta As, Kongensgate 21, 1530 Moss, Norge

Du vil være ansvarlig für å betale für dine egne fraktkostnader für retur av varen. Fraktkostnader erstattet ikke. Hvis du mottar refusjon, vil kostnaden für returfrakt bli trukket i fra på refusjonen.

Avhengig av hvor du bor, kan tiden det tar før det utskiftede produktet når deg variere.

Hvis du sender en vare bør du vurdere å bruke en sporbar frakttjeneste eller kjøpe fraktforsikring. Vi garanterer ikke bei vi mottar den returnerte varen din.