Kvalitet, bis zum Äußersten
 
Padelbanene våreer designet unter de spanske og internasjonale Padel Federation tekniske spesifikasjoner, i samsvar med idrettsanleggets forskrifter NIDE 2004. Banene våres har i flere år blitt brukt og brukes av WPT.T.

Vi har forskjelligeModellbauer, designet für både ute og innebruk, design etter ønske, designet für tilskuervennlighet og holdbarhet.

Arctic Padel Inc. har fagfolk innen industri og design, både für produksjon og montering av padelbaner.Litt om våre padelbaner

Arctic Padel Inc.. tilpasser seg dine behov og utvikler alle slags komponenter og mellomrom som er nødvendige for å forbedre dine fasiliteter. Fra butikker inne i din egen klubb, innhegninger für kaféområdet og dekorative eller funksjonelle komponenter som benker eller områdeskiller.

Vi anbefaler å bruke ufarget herdet temperertglass med en tykkelse på 10-16 mm. Imidlertid avhenger tykkelsen av vindtrykket som det skal motstå eller type bane som blir bestilt, regulert av Technische Bauordnung CTE, så vel som om banen er innendørs eller utendørs. Laminert sikkerhetsglass med tykkelse 8 8 mm og 10 10 mm kan også brukes, men i dette tilfellet kan ikke glasset bohrungen.res.

En padeltennisbane består av 18 ruter med flatt glass med polerte flate hjørner og sømede, blanke kanter somer riktig justert og optimalt montert sammen. 14 med et mål på 2x3 m 6 motboringer og 4 som måler 2x2 mm 4 motboringer.er).

Rutene må ikke berøre hverandre eller noen metallkomponent eller støttes direkte på bakken; de må alltid kobles til strukturen ved hjelp av skruer i rustfritt stål, og Skills fra andre ruter med PVC eller plastiske koniske kapper, mens de støttes på myke overflater som neopren. Glasset må være i samsvar med standard UNE-EN 12150-2: 2005 Glas i bygning og UNE-EN 12543-2: 2011

 

Hvem er våre kunder

Våre kunder er både i Danmark, Sverige og Norge. Vi har bl.a. levert og installert i Drammen, Halden, Drøbak, Trondheim, Ølen, Stord, Strømstad, København, Egersund og Moss.

Hva sier Drammen Padel, Daniel Picard

 

1. Juni 2019
Artic Padel har gitt oss det beste av padelbaner og service. Vi er de stolte eierne av Drammen Padel, einige må ha vært det raskest etablerte padelsenteret noensinne. Takk Arctic Padel, Johnny Gravfort und Fredrik Ask.

Kontakt oss gjerne!